Bij DFM Omgevings- en Groenwerken bieden wij onze klanten graag een groot pakket aan diensten aan.

Éen van deze diensten is het ontwerpen van tuinen. 
Maar ook renovatie van uw bestaande tuin en het onderhouden van uw tuin, behoren tot de werkzaamheden van DFM.
Wenst u een vijver of een fontein: een waterpartij vormt een bijzonder deel van ons aanbod. Geen betere manier immers om uw tuin een extra ‘Touch’ en speciaal randje te geven. Het klaterende water van een fonteintje of de kabbelden golven van een mooie visvijver: het blijft iets unieks.

Aan de hand van onze opmeting in uw tuin of de door u aangereikte plannen, (her)ontwerpen wij uw tuin met de grootste zorg. Uiteraard maakt u alle keuzes naar uw wens. Het voorontwerp wordt uitvoerig met u besproken. Naar aanleiding hiervan kan een definitief ontwerp, een schetsplan en een offerte opgemaakt worden. Na uw akkoord creëren we samen uw droomtuin.

Gerenoveerde Vijver
Aangelegde Tuin

Of de tuin dienst moet doen als een visitekaartje voor uw bedrijf, of als oord om van uw rust te genieten, onze vakmannen staan klaar om van elke tuin een klein kunstwerk te maken. 
Uiteraard is na de aanleg van uw tuin, het werk nog niet gedaan. Wij zorgen indien u dit wenst ook voor het volledige onderhoud van uw tuin.
Voor uw bedrijf is dit de manier bij uitstek om er zeker van te zijn, dat uw bedrijfstuin – tenslotte het visitekaartje voor uw klanten en andere bezoekers – het hele jaar door straalt.

Onze onderhoudscontracten zijn zowel op maat van particulieren als van bedrijven en worden uiteraard tot in de puntjes opgevolgd. Tot deze contracten kunnen het regelmatig maaien van uw gazon behoren, maar ook de tweejaarlijkse snoeibeurten, het planten van nieuwe bloemen en planten, het onderhouden van paden, gras- of bloemenperken en nog veel meer.

Voor een éénmalige onderhoudsbeurt van uw tuin kunt u ons ook contacteren. Wilt u een afspraak maken, of had u graag op voorhand een offerte ontvangen? Geen probleem! Wij helpen u graag verder via de contactpagina of rechtstreeks via mail info@dfm.be.

 Alle tuin onderhoud zoals wieden van onkruid, maaien van gras, snoeien van bomen en hagen, kunnen verzorgd worden. De frequentie hiervan wordt in overleg met u bepaald en op uw wensen afgestemd.

Omdat wij beschikken over de nodige expertise voor de (her)aanleg alsook het onderhoud van elke tuin, is onze groendienst een populaire tak in ons bedrijf.

Naast groenaanleg en onderhoud verzorgen wij ook de gehele buitenaanleg.  U vindt meer informatie hierover op onze pagina Omgevingsaanleg. 

Img 9302

Geniet van ons groot pakket aan diensten

We beschikken over de nodige expertise voor de (her)aanleg alsook het onderhoud van elke tuin.
Ook voor de volledige buitenaanleg kan u op ons rekenen.

Neem contact op